19.01.2015

Møte for tilsyn-/dugnads- og hyttefaddere.

Kan dette være nikkersadelen?


Stavanger Turistforening inviterer til fest annet hvert år for “oss” som er med på dugnader, har tilsyn på hyttene og liknende.

En virkelig kjekk sammenkomst.

Og det må vel være “nikkersadelen”? Det er i hvert fall “vi” (noe ubeskjedent, inkluderer jeg meg selv i denne gjengen.) som oftest er blant de som tar et tak for foreningen. Gjelder det å få orden på ting, eller må ved og gass på plass, eller skal en ny hytte gjøres ferdig, er det disse folkene som gjør jobben.

Da blir “nikkersadel” en hedersbetegnelse.


Nå var det ingen som hadde nikkers på, men jeg hadde med min i bagasjen.

Prekestolen turisthytte er temmelig spesiell. Men stedet er faktisk kjent for sin gode mat, og denne gangen fikk vi virkelig en “tre retters” som smakte godt. Vi fikk en god fiskesuppe til forrett, så en tradisjonell kjøttrett, men der kjøttet antakelig var langtids-stekt og til slutt en frisk sorbé. Alt i alt god mat.

Vi fikk også et hyggelig gjensyn med noen flotte filmer som viser foreningens satsing for 2015 - hyttene på Kvitlen og Skåpet. Spennende prosjekter.

Vi fikk også en liten oppdatering på noen andre spennende prosjekter, der foreningen vil bygge et par sikringshytter. Og i følge det vi fikk opplyst vil disse hyttene likne mye på sikringshytta på Blåfjellenden.

Etter min mening et godt valg, da sikringshytta så avgjort fungerer både når det er 1 gjest og med opp mot 20 gjester.

Det er, slik jeg ser det, viktig at den virkelig er brukbar selv om det er få eller mange på hytta.

Og det er jo virkelig kjekt å sitte på Prekestolhytta med stor utsikt og spise frokost i godt selskap med nye og gamle bekjente.

Selv en god frokost tar slutt og da gjensto bare hjemturen.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar