19.06.2012

Blåfjellenden 25 år, invitasjon til å være med på feiringen 7.juli 2012.

Årene går, og det er tid for å feire. Både hytta og Stavanger Turistforening.
Stavanger Turistforening er 125 år, og har lagt opp et omfattende program for jubileumsåret.
Turistforeningens hytte BLÅFJELLENDEN er 25 år.
Det blir en litt mindre omfattende feiring, men ikke desto mindre en feiring.

Vi inviterer til jubileumsmiddag på hytta lørdag 7. juli.

Vi vil servere Jegergryte med potetmos til alle overnattingsgjester.  Middagen blir servert rundt kl 18:00.
Dagsturister vil bli møtt med kaffe og en liten overraskelse.
Vi håper på mange besøkende.
Hyttene (det er nå to hytter på Blåfjellenden) har til sammen god plass til 40 -50 overnattingsgjester.  Den gamle hytta har antakelig den beste utsikten av samtlige hytter til Stavanger Turistforening. Det er vel verdt turen inn, bare å få med seg den.Utsikten fra vinduet i gamle hytta - foto Bjørg Marit Johnsen
 
Som tilsyn for hytta i nær 20 år vil vi sette stor pris på å få besøk av fjellfolk. Det er mulig å sende  en epost (ojohnsen36@gmail.com) og melde fra om hvor mange som kommer. Vi kan i hvert fall da forsøke å ta litt hensyn til barnefamilier og de som er godt oppe i årene.
For de som er usikre på om de kan gå innover, så tar turen ca 3 timer. Det er en del bakker både opp og ned, men ingen utfordringer.  Det er bekker å drikke fra pent plassert i terrenget, og turen går i et åpent heieterreng med utsikt tilbake til Hunnedalen og mot Lysefjorden/Flørli . På hytta er det alt du trenger av kokeutstyr kjørler og slik, og siden vi spanderer middagen, kan sekken denne gangen bli lettere enn ellers. Skulle det være ønskelig med mer informasjon, så ta gjerne kontakt på  epost.


Tilsynet på vei inn - juni 2012 - foto Bernt Berntsen
 

1 kommentar: