19.06.2012

Preben Falk, ny daglig leder i Stavanger Turistforening på besøk.

Det var meget hyggelig å kunne ønske den nye daglige leder av Stavanger Turistforening velkommen til Blåfjellenden i jubileumsåret. Han deltok på turlederkurset i helga, og det er selvsagt storfint at slike folk er ute og går, og da spesielt om de kommer til Blåfjellenden.

Det ble en hyggelig prat, og Preben kunne, litt til min overraskelse, fortelle at han hadde vært med på å bygge hytta i 1987.
Han mente beskjedent at han mest hadde sprunget fram og tilbake til Hunnedalen med verktøy, men jeg er sikker på at han var med på å bygge selve hytta også. Han kunne fortelle at de bodde på stølen i byggeperioden. Det var nok noe mer kummerlig enn den nye hytta. De flyttet bort i hytta når det ble mulig. Og i følge andre jeg har snakket med var det i tillegg en del besøkende i byggeperioden.
Det passer jo bra å ta frem hvem som hadde ansvaret for at ”dassen” blåste av, men her var forklaringen at ”dassen” ikke var ferdig bygd da sommerstormen kom og derfor ikke solid nok til å tåle den sterke vinden.
Preben Falk beklaget at han ikke hadde anledning til å stille på 25 års feiringen 7. juni, men ønsket oss lykke til og han håpet at det ville komme mye folk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar