10.09.2012

Bra belegg på Blåfjellenden denne helga.

Denne helga fikk jeg anledning til å ligge over på Blåfjellenden fra fredag til søndag.  Det var ikke meldt noe særlig bra vær, men jeg håpet at det skulle bli mulig å male.
Det ble ikke vær til maling.
Da ble det å gjøre andre ting. Det blir aldri tomt for oppgaver, og det er mer et spørsmål om prioritering enn å lette etter jobber.
Denne helga fikk jeg gjort en del nødvendige ting inne – det ble rent på dass, og sekkene med boss havnet på rett plass… og det ble gjort noen andre små ting.
Blandt annet må brua over Leitebekken ordnes. Den burde vært skiftet ut med en fast bru. Det  står på planen, men ting tar tid, og det er en prioritering.

Men jeg hadde lyst til å jobbe mer utendørs. Det har ligget noen planker rundt hytta. Disse ble slept etter stien til en del myrsøkk og lagt ut over.  Det blir litt mindre søle å tråkke i. Det betød en del sliting på plankene og en del graving, og det viser ikke mye igjen, men det er bedre enn ingen ting.

Denne helga var det godt besøk på hytta. Vi var over 20 stykk natt til lørdag og hele 51 stykk natt til søndag.
Med så mange overnattingsgjester er det en liten utfordring å få plassert alle.  De 4 siste måtte ta til takke med madrasser i stua, og paret som kom rett før valgte å ligge på det lille kottet opp av trappa. De må ha vært gode venner for der er det trangt.
Men uansett, det var rolig og alle i seng før klokka 11.  Det er ikke alltid slik. Det hender at noen sitter opp og ”fester” ut over natta, men det går ikke med så mange på hytta. Regelen er at det skal være stille klokka 11.
På annekset hadde vi besøk av en gjeng som skulle til Røssdalen/Fossan. Jeg hadde svart på spørsmål fra denne gjengen, og det er jo morsom da å få besøk av de du har hatt kontakt med på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar