10.10.2015

Småtroll og Bukkene-Bruse.

En fredagskveld med godt besøk på Blåfjellenden.

Det er sent i sesongen. Det skal liksom ikke være mye folk en fredags kveld.
Denne fredagskvelden var det nesten 30 personer, og fire geiter….

Og et par av gjestene var småtroll på ca et år.
Ungdommen var selvsagt også sterkt representert. Hele 11 gutter og jenter hadde tatt turen til Blåfjellenden og ville videre til Sandvatn på lørdagen.
Det var en stor overraskelse å bli møtt av en geit da vi ankom Blåfjellenden fredag ettermiddag. Det uvanlige synet ble kjapt forsterket, da det dukket opp 3 dyr til.

De hadde kommet til hytta fra Flørli samme dag - opp trappene.

Et ledd i å få geitene til bære kløv, ble jeg fortalt. Geiter og kløv var en kombinasjon jeg ikke hadde hørt om før.
Småtrollene hadde tatt turen fra Hunnedalen til Blåfjellenden på ryggen til sine respektive fedre. Mødrene bar utstyr og mat. De bar tungt. Uten problem, noe som muligens kom av at de alle var vel vandt med fjell og hei. Turen inn hadde gått på 2 ½ time, og det er bra fart det, med tung sekk.

I tillegg var det en amerikansk familie på 5 på annekset. Ungene på 7, 9 og 11 oppførte seg eksemplarisk. Og det er alltid interessant å snakke med folk fra andre land, og andre vaner og erfaringer.
Til min overraskelse ble det laget havregrøt til frokost, og de påsto at det var vanlig kost der de kom fra.

Vi fikk en hyggelig kveld i selskap med foreldrene til knøttene. De hadde besøkt mange av hyttene og hadde gode innspill på hva vi som hyttefadder burde prioritere.

Og oppholdet ble ikke mindre hyggelig da det viste seg at alle tok i et tak med vannhenting og vask. Det er skikkelig hyggelig å kunne forlate hyttene i god stand.

På vår vei tilbake til Hunnedalen møtte vi en stor gjeng som ville til hytta. I godt humør. De fikk sikkert en fin tur inn til hytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar