15.03.2016

Komlemiddag på Blåfjellenden - skjærtorsdag.


Tradisjoner må følges.

Det er snart påske. Det, har som i alle år – i hvert fall de siste 20 – 25 årene, vært litt av en jobb å få på plass alt som skal til for at hytta skal fremstå best mulig.
Det er først og fremst sengetøyet som krever arbeid og transport. Først inn til hytta, denne gang ved hjelp av snøscooter. Så er det å få av 50 sett putevar, dynevar og laken.  Om noen lurer, det blir noen sekker med skittentøy.
Denne gangen sto Egil for transporten til vaskeriet. Hentingen måtte jeg ordne selv. Og så var det å få opp «greiene» til Inge Marton på Øvstabø.
Før jeg kunne ta fatt på turen oppover, måtte jeg også ha på plass en god del utsyr både til eget bruk i påsken og for bruk på hytta.

Og det ble også pakket ned det som trengs for å kunne servere de, etter hvert tradisjonelle, komlene på skjærtorsdag.
Det blir komlemiddag til overnattingsgjester skjærtorsdag ettermiddag.
Vi, som vertskap, håper mange vil ta turen inn til hytta, og ta til takke med en komlemiddag på skjærtorsdag. Nå er det selvsagt mulig å ta inn på hytta andre dager også.
Vi er ofte alene i påsken, og har «reklamert» for plassen i mange år. Jeg kan forsikre at Blåfjellenden i påsken er nær det perfekte sted i påsken…
Det har til nå ikke hjulpet noe særlig. Det kommer folk, muligens to tre partier med til sammen 6-7 personer. Langt fra nok til å få folk på alle rommene. Og langt fra  hver kveld….
 Dette året har jeg derfor tatt saken i egne hender og invitert familien på besøk. Det vil bli skikkelig hyggelig å ha voksne barn med barnebarn på besøk i noen dager.

Og vi håper også at andre tar turen.

  

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar