09.03.2016

Fortsatt kjekt å komme inn til hytta, selv for å jobbe.


Ny ovn.
Det var meningen å ha en overnatting på Blåfjellenden. Det ble fort klart at det ikke ville være nødvendig. Litt synd det der, men nå ble det en gang sånn.

Vi var ute for å jobbe. Det trengtes ny ovn hadde Egil bestemt. Den gamle brukte for mye ved i forhold til varme.

Ovnen var et stort tungt beist på 140 kilo. Ikke enkelt å få transportert innover. Inge Marthon hadde fått med seg en god gjeng. Vi var fire karer, og klarte greit å få ovnen på scooteren.

Med sleden på slep, meg bakpå satte vi kursen innover i et rolig tempo. Det er nok snø, men ikke for mye. Det stikker opp steiner enkelte plasser, og gjerdestolpene er godt synlige – omtrent en meter på bakken.

Etter en grei tur mot hytta, ble det litt slit for å få ovnen inn i stua. Men Egil hadde mer jobb med å få røykløpet på plass.

Alt går og ovnen kom på rett plass, og vi fyrte opp.Mens Egil holdt på med dette, brukte jeg tiden på ¨få av gammelt sengetøy. Det skal på vask, og da får det heller gå noen dager uten sengetøy. Det har vi gjort før…

Alt sengetøyet kom ut, sammen med boss og mye rask. Hytta er nå i fin form før påsken. I påsken vil vi som vanlig ta i mot gjester. Skulle værgudene være i godlaget, og vi får inn provianten vil vi også servere komler til overnattingsgjester skjærtorsdaa.

De  samme værguder håper jeg også ser velvillig på å få inn rent sengetøy.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar