18.03.2024

Blåfjellenden påsken 2024

Komler og rengjøring er planlagt.

Enda en gang, blir det påske på Blåfjellenden for Bestyrerinnen og meg. I mange å har vi dratt innover i påsken for å skifte sengetøy, ta en grundig rengjøring og – ikke minst – servere komler på skjærtorsdag.

Som vanlig, tar vi et lite værforbehold, men værmeldingen for dagene fram ti påskeaften, er ganske bra. Det skal være litt nedbør og litt sol, men best av alt, det er ikke meldt om vind.

For å kunne servere komlene på skjærtorsdag, er vi avhengig av transport inn. Vi regner med å dra innover på mandag, og slik det ser ut i dag,er det bra nok vær til at vi får med oss alle varene.

Eller vil påsken gå med til å få av det gamle sengetøyet og få på nytt. Gjestene i påsken er heldige slik. De kommer til rent og pent sengetøy, (men alle må ha med lakenpose eller sovepose likevel).

Bare for å ha alt på det rene. Vi drar innover på mandag, og på Blåfjellenden er det ikke dekning, slik at vi ikke kan se hvor mange gjester som kommer. Vi vil sjekke bestillingene før vi drar, og oppfordrer de som vil innover for å overnatte, og spise komler på ettermiddagen skjærtorsdag, om å bestille plass.

Nå har vi sagt at bordet står dekket og klar til gjestene klokka fem nok så mange ganger, og til nå har serveringen alltid blitt et kvarter forsinket. Vi får se hva som skjer i år....

Det har vært folk fra Stavanger Turistforening innover i forrige uke. De rapporterte om gode forhold, og nok snø. Veien inn til Blåfjellenden er kvistet, og det burde være greit å finne fram.

Nå har vi opplevd at folk har tatt feil vei i krysset mot Blåfjellenden og Sandvatn i Kringlekveven. Hold til venstre, så går det greit.

Både Bestyrerinnen og jeg ser fram til å måte folk på hytta. Vi har i mange år vært så heldig å få besøk av samme folkene, og etter hvert har det blitt en god gjeng som måter opp.

Vi håper på mange gjester. Blåfjellenden vil stå klar til å ta i mot alle som kommer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar