26.03.2012

Klargjøring til sesongen

Ikke nok med at varene må handles inn og transporteres til Inge Marton. Disse må legges på plass og i tillegg må sengetøy av og på.
Fra fredag til søndag var bestyrerinnen og jeg på Blåfjellenden. Vi gikk inn på fredagsettermiddag og tilbake på søndag.
Inge Marton hadde kjørt inn varene i uka, og det sto hele skuten full med sekker og esker.
Fredagen ble brukt til å pakke opp og ordne det som var i kartongene. Dette året har jeg ikke kjøpt inn så mye utstyr, men noen småting blir det alltid.
Lørdagen ble brukt til å ta av sengetøyet, sette på plass sekker med skittent sengetøy og rydde i den nye hytta. Spesielt var det behov for en skikkelig gjennomgan av tilsynsrommet. Det ble kastet en god del.
Vi la også på sengtøy i soverommene i den gamle hytta  og den nye hytta. Vi "spredde" ellers rent sengtøy i de forskjellige hemsene. Dette må legges på senere i påsken.

Begge hyttene ble vasket, og ryddet. Det gjenstår en del for å få alt i orden, men det vil vi ta i påsken.

Hytta har nå nok ved og gass. Det er på plass det som trengs for en ny sesong, og sengetøyet er skiftet eller ligger klar.  Alt bosset er ute.

På den vestre hemsen i nye hytta var det litt fuktig under madrassene. Dette skyldes sikkert sne som er kommet inn gjennom lufteluka i vinduet. Jeg må huske å lukke disse før vinteren.

Elva var åpen og det var vanskelig å komme over, så brua ble derfor lagt ut svært tidlig i år.

Hytta er klar for sesongen 2012.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar