26.03.2012

Komler på skjærtorsdag - torsdag 5. april

De siste årene har vi servert komler skjærtorsdag. Det har vært litt "ymse" med gjester, og et år var vi bare tre uten om oss. Men da var været skikkelig dårlig.
Det er normalt svært få besøkende på Blåfjellenden i påsken. Selv med drømmevær, som i fjor, så var det fortsatt god plass.

Vi planlegger å servere komler i år også.

Komlene er reddet. Det samme gjelder pinnekjøttet, og det ser ut som om vi kan få inn kålrot og pølser uten å bære for mye.

Vi håper selvsagt på godt vær, og at det kommer masse folk.

Det er pr i dag nok snø, og jeg tror det holder frem til påske. Uansett er det mulig å komme inn til hytta på ski. Det kan være skiene må av over en rabbe og de siste metrene frem til hytta, men det er fortsatt mulig å komme fram.
Med mye nedbør, kan det bli vått å gå på vannene, men alle vannene innover er svært enkle å gå rundt.
Det er faktisk merket rundt en plass, mens vi i helga gikk rett over. Vi gikk også rett over Leitevann, her hadde det vært overvannfor en uke siden.

Det hadde vært hyggelig med en melding om noen planlegger å besøke hytta for å få servert komler. Meldingen kan legges inn som en kommentar i denne bloggen.

2 kommentarer:

  1. Hei! Vi er en gjeng på 5 som kommer opp på skjærtorsdag for å spise komle-middag sammen med dere :) Hvordan er snøforholdene der oppe? Hilsen Silje,Iselin,Bjørn Tore,Ole og Erlend.

    SvarSlett
  2. Jeg reiste opp på mandag, og har derfor ikke sett dette før nå. Egentlig like godt, da dere uansett ikke dukket opp. Jeg hørte at noen havnet mot Sandvatn, mens de egentlig skulle til Blåfjellenden. Var det dere?

    Snøforholdene var bra, hardt først og nysnø fra torsdag.

    SvarSlett