27.06.2014

NYHET, bestill din egen seng på Blåfjellenden.

Forhåndsbestilling er nå mulig.


Har du noen gang lurt på om det er ledig seng på Blåfjellenden?.

Nå er det mulig å sikre seg.  Forhåndsbestilling av seng er enkelt.
Den store nyheten på hytta, dette året må være mulighet for å forhåndsbestille egen seng.

12 senger, alle sengene på de tre rommene ned i den gamle hytta kan nå forhåndsbestilles.
https://www.easynetbooking.com/customer/booking.php?hotel=818

 

I gamle dager, før annekset/sikringshytta ble bygd i 2007, kunne det være trangt om saligheten på Blåfjellenden. Med 12 senger (de som nå kan bestilles) og plass til 15-16 på hemsen, var det egentlig fullt om det var mer enn 30 gjester. Og det var det ofte.

Det skjedde hver høst, med pent stabilt vær i helgene, at det kom over 50 gjester bare på den gamle hytta. Og rekorden er over 60.

Da hadde det vært greit å kunne bestille seng på forhånd. Og nå er det mulig.
Siden annekset/sikringshytta er tatt i bruk har det aldri vært ”stinn brakke” som i gamle dager. Og det er selvsagt fortsatt slik at på Blåfjellenden er det plass til alle som kommer, med eller uten bestilt seng. Kapasiteten på begge hyttene er god nok selv på de travleste høsthelgene. Men det er  fortsatt slik at ikke ”alle” gjenger som kommer kan få eget rom. Seng og noe til å bre over seg, blir det råd med.

Denne uka er det satt opp plakater på dørene som informerer om at alle sengene på rommene nede i gamlehytta er reservert til 19:00. Rommene har fått nummer fra 1 til 3 og sengene har fått bokstav fra A til D.

Nå er det bare å håpe at plakatene og merkene på senga virkelig gjør at systemet blir tatt ti bruk. At medlemmer i Stavanger Turistforening og i DNT ser muligheten.


Veien fra booking fram til at sengen er din:

·         Booking av seng er en fordel kun for medlemmer i DNT, medlemsnummer oppgis ved bestilling.

·         Hvert rom og hver seng er nummerert. I bestillingssystemet ser du hvor mange senger det er per rom. Forsøk å fylle hele rom best mulig når du bestiller for en gruppe.

·         Utskrift av kvittering for betalt opphold skrives ut og tas med på turen.

·         For å bruke bestillingen må du komme frem til hytta og gjøre krav på den senga du har betalt for før kl. 1900. Etter dette tidspunkt er betalingen fortsatt gyldig, men du finner et sted å sove på linje med andre gjester - uten gjeldende booking.

·         Skriv deg inn i protokollen på vanlig måte, og betal for proviant osv. med engangsfullmakt, men skriv i protokoll og fullmaktsskjema at du har forhåndsbetalt for selve overnattingen.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar