20.10.2014

Det nærmer seg slutten på sesongen

Ikke mye folk denne helga.

På denne ukas tur til Blåfjellenden, var jeg sikker på at det ikke ville bli mye folk. Så sent på året er det litt for «spesielt interesserte» å gå inn til hyttene i Frafjordheiene.
Det hadde vært folk innover i uka, men ikke mange. Det så greit ut på hytta. På mengden av boss og støv, kunne det se ut som om det hadde vært flere innover, men det er ikke lett å si sikkert.

For meg er det fortsatt gode forhold og nok så uproblematisk å gå innover heia. Selv om YR melder både mye regn og vind, så har jeg aldri opplevd å ikke kunne komme fram på sommerføre. Ski og vinter derimot kan det være vanskeligere.
Denne fredagskvelden så det lenge ut som om jeg skulle bli alene på hytta. Men en god stund etter at det var blitt mørkt, kom det to stykker. Det var far og sønn på en kjapp tur i heia.
Vi fikk en hyggelig kveld på hytta.
Nå er det nok YR som bestemmer besøket. Lørdag var det antakelig ingen som tok turen fra Hunnedalen til Blåfjellenden, eller til Sandvatn for den saks skyld.
Værmeldingen var alt annet en god. Det ble meldt om regn i bøtter og vind så det holdt. Nå var det langt fra ekstremvær lørdag og i hvert fall ikke på søndag. Det var faktisk helt greit å gå mot Hunnedalen på lørdag. Søndag var det enda bedre vær, og helt greit. Selvsagt var det vått, og det regnet, men det har det gjort før. Og turen er ikke så lang at det er snakk om å ta seg helt ut.
Skulle jeg komme med et råd, så måtte det være å ikke glemme lykt, om det skulle ta så lang tid at mørket kom.
Nå melder YR om regn og varmegrader fremover, så det skulle fortsatt være muligheter for en tur, om noen ønsker det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar