10.04.2019

Komler på Blåfjellenden denne skjærtorsdag også.


Tradisjonene blir fulgt opp.

Det blir komler på Blåfjellenden på skjærtorsdag. Tradisjonen med komler i påsken følges opp også i 2019.

Det er ikke mye snø helt nede ved hytta, og vi hadde problemer med å få inn det som trenges for å kunne invitere folk på komlemiddag. Det var antakelig i liten liten vi kom inn.
Vi, det vil si Bestyrerinnen og jeg, ønske så mange som mulig velkommen til middag på skjærtorsdag. Invitasjonen gjelder alle som kommer for å overnatte – gjestene på Blåfjellenden.

Middagen vi bli servert klokka fem – men som vanlig blir vi antakelig en halv time forsinket – noe kommer alltid i veien....
Bestyrerinnen og jeg håper å kunne ønske velkommen til riktig mange dette året. Været og værmeldingen er jo veldig bra – så langt....

For egen del ser jeg fram til en tradisjonspåske på Blåfjellenden, Det må være rundt den 20. påsken vi vil få på hytta. Det har liksom bare vært Blåfjellenden i påsken.
For dagsturister har Bestyrerinnen – også i følge tradisjonen – ordnet med peanøttkjeks. Mange som besøker Blåfjellenden i påsken har kommet innom i påsken i noen å, og det er alltid kjekt å ønske velkommen til disse faste dagsturistene.

Vi håper på bra vær og godt besøk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar