15.09.2014

Fortsatt sommer på Blåfjellenden.

Mange folk og god stemning i helga. 

Skikkelig sommervær i september må gi godt besøk på Blåfjellenden. Fredag til lørdag var det 20 gjester og god plass. Lørdag til søndag opp mot 50 gjester, og ikke fullt så god plass.
Men det er fortsatt plass til flere, om de hadde dukket opp.
Det kom folk til hytta fra mange retninger, Langavatn, Flørli, og Hunnedalen. Flest fra Hunnedalen selvsagt, og mange av disse på sin første tur. Med så pass mange på hyttene, blir det selvsagt litt venting for å få laget mat, og også for plass ved spisebordene. 
For hyttevakten, er det også mange spørsmål som må besvares. Oftest spør folk om drikkevann og vaske/tørkemuligheter.
Pussignok finnes det folk som drikker vann inne på hytta, og samtidig spør om vannet i elva kan drikkes.
Det er i år også innført mulighet for å bestille sengeplass. Lørdagskvelden var det folk som hadde bestilt, men som ankom etter 19:00. Da var rommet (og sengene) opptatt. Naturlig nok var de ikke helt tilfreds med å måtte ta til takke med madrasser. Men det ordner seg det meste.
Fredag til lørdag var det en hund, som dessverre laget litt krøll. Eieren hadde problemer med å forstå at hundeforbudet også gjaldt hans søte litte dyr. Det ble litt frem og tilbake, og hunden fikk plass ute i skuten på annekset.
Bortsett fra at dyret ble tatt inn på rommet om natten. Og på meg, som bare hadde en tynn plankevegg mellom meg og de folka som eide hunden, virket det som om hunden var i sengen. Jeg kunne i hvert fall ikke høre noe tassing på gulvet om natten.
Og, selvsagt, det ble ikke tatt i en fille eller kost for å gjøre rent etter bikkja.
Det  var en god gjeng på hyttene lørdagskvelden, men på tross av mange folk og mye styr var det ro rundt 11.
Som vanlig var det en god del jenter på tur. Noen av disse lurte på hvor ungkarene er. De mente selvbetjeningshytten var noe oppskrytt som sjekkested. Så nå må gutta også pakke sekken og komme seg på tur.
En god del av gjestene tok korteste vei tilbake til Hunnedalen søndagsmorgen, og fikk en fantastisk tur i det fine (sommer)været.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar