26.02.2014

Nytt år og nye varer må på plass.

 Fullt lass til hytta også i 2014

Vi er alt på rette siden av nyttår, og nesten to måneder ut i det nye året. Det har ikke vært anledning til skiturer inn til Blåfjellenden så langt denne vinteren.
Så er det tid for å få varer og utstyr opp til Øvstebødalen for videre transport inn til hytta på Scooter.
Som vanlig blir jo bilen full, men det er selvsagt en del ting som ikke kommer med i første omgang.
Jeg må ha inn både bensin og bossekker, og selvsagt mat og proviant til eget bruk. Og ikke minst pinnekjøtt, komlepulver, kålerabi og pølser om det skal bli noe av middagen på skjærtorsdag – som i år kommer så pass sent som 17. april.
Dette året har vi fått helt nytt sengetøy, i turistforening stil.  Hvordan dette vil ta seg ut, blir det spennende å se.
Ellers blir det som alltid en masse dopapir stearinlys og vaskeartikler.  Dette året ble det også en kartong fyrstikker.  Nå gjelder det at Zalo’en holder hele året, og at vi ikke går tom.
I år som i fjor og året før, har Norgesgruppen spandert kaffe. Et par kartonger Evergood kokmalt kaffe, som det skal bli hyggelig å servere til glade gjester. På gjestenes vegne får jeg takke for kaffen. Selv drikker jeg ikke stoffet. 
Så får vi se om det blir mulig å få inn nye madrasser. En del av madrassene er 26 år, og har så avgjort gjort sin nytte.  Her må det tas i et tak for å få på plass nye. Det får bli årets anskaffelse.

1 kommentar:

  1. flott blogg, liker denne bloggen

    du skulle hatt slik mal tilbudsvarer.blogspot.com
    skrolle med chrome nettleser

    SvarSlett