11.10.2017

Høsttur i fint vær til Blåfjellenden.



Med Broderen som utsendt medarbeider.

Foto: Broderen
Det er høst, og fortsatt folk på Blåfjellenden, men ikke jeg.

Et kne i ulage har hindret meg i å ta turen innover mot hytta de siste ukene. Forhåpentlig vil det være mulig å komme innover et par ganger til i år. Vi får se...
Foto: Broderen
Denne uka var det derfor en utsendt medarbeider som tok turen innover. Broderen ville, hva han antok, var siste turen for året. Værmeldingen var bra, og det passet på mange måter  - for broderen, men dessverre ikke for meg.

Bestillings-systemet er i bruk. Denne helgen var det en storfamilie som hadde bestilt alle sengene - 3 rom i den gamle hytta. Og sidden det ikke kom spesielt mange folk, fikk de ha hytta for seg selv. De amdre som kom - og broderen - tok inn på annekset.
Foto: Broderen
Det ble etter hvert en fin gjeng på annekset, og en hyggelig kveld. Hunderommet ble også benyttet. Det er kjekt når nyheter er til hjelp for folk. Det er nok fortsatt litt som bør ordnes på hunderommet, men i det store og hele, er det klar til bruk.

Det bør muligens nevnes at rommet er godt isolert, mem at det ikke har noen varmekilde. Det kan bli kaldt på vinteren.

Broderen rapporterte at begge hytten var ryddige og rene da han forlot stede. De var klar til å ta i mot nye gjester.
Foto: Broderen
Normalt er det ikke spesielt mange som går inn til hytta en søndag for å overnatte til mandag. Denne gangen fikk broderen hilse på mange som var på vei innover. Det er høstferie, og det gir normalt godt besøk i godt vær.

Søndagsværet var det aller beste. Sol og lite vind, selv om det var litt kalt, gikk det god å gå. Været og værmeldingen gjorde nok at en del som ville på tur i høstferien tok ut søndag/mandag. Med god værmelding...
Foto: Broderen
Med broderen som utsendt medarbeider og fotograf, har jeg ikke helt kontroll på hvem som er på bildene, eller i hvilken rekkefølge disse burde vises, men det er fortsatt gode bilder, og viser folk på vei mot eller fra hytta.

Det skal bli spennende å se hvor mye besøk det har vært på hytta i høstfereien. Det er liksom siste gang før vinteren det vil være mye folk.
Foto: Broderen
Ut over høsten er jeg ofte alene på fredagskveldene, og det er ikke mange på lørdag/søndag med en del folk heller.
Det er helt greit å være alene, eller sammen med få, men det er likevel litt tris at sommersesongen 2017 går mot slutten.
Foto: Broderen
Jeg regner normalt med at vintersesongens første snø (eller aller helst is) kommer i månedsskiftet oktober/november. Det er bare 3 uker unna, men gir fortsatt mulighet for en fjelltur eller to...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar