09.09.2013

Sola VGS Idrettslinja på besøk.

Det er en del skoler som benytter rutenettet til Stavanger turistforening til klasseturer.

Denne uka hadde det vært to klasser innom. Torsdag til fredag var det idrettslinja på Sola VGS som var på tur. Opp mot tredeve elever og lærere.
De hadde tatt i bruk hemsene på begge hyttene, men det var fortsatt god plass til andre gjester, og vi ble noen stykker.Vi "voksne" samlet oss i annekset, mens ungdommen fikk utfolde seg i hovedhytta. Og det foregikk ikke lydløst. Det ble for egen del en hyggelig kveld. Og jeg tror ungdommen også syntes det hadde vært en fin kveld.

Det ble uansett rolig relativt tidlig, og ikke noe bråk utover natta i det hele tatt.Morgenen etter gjorde elevene en fin innsats for å få hytta i god stand. Det manglet vel litt på at alt ble gjort "etter boka", men det skyldes ikke vilje til å stå på, men mer kunnskap om hvordan det skal gjøres. Her skylder jeg på min egen generasjon. Vi har ikke vært flinke nok til å vise hvordan tingene skal være.

Og typisk nok, noe ble glemt igjen. Det lå noen sokker, vanter og småting da klassen forlot hytta. (Men det kan like godt være noen andre som har glemt dette.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar