11.03.2015

Forberedelser til påske og ny sommersesong.

Varetransport.

Da er årets første lass med utstyr til hytta i bilen klar til å kjøres opp til Øvstebø.
Det er ikke like stort lass denne gangen som de tidligere årene. En del av varene er besørget oppkjørt av turistforeningen, og godt er det.
Det er spesielt sengetøyet som mangler. Stavanger Turistforening har bestilt et helt nytt sett til hyttene. På grunn av produksjonstiden, blir det nye settet ikke klar før påske. Jeg håper å få anledning til å ta av det gamle, få det ned til vask og opp på hytta før påske.
Det vil dessverre medfør at det ikke vil være sengetøy i en periode. Nå er det normalt ikke mange folk i hytta på denne tiden, og de fleste har med sovepose, så dette burde gå greit.
Fortsatt spanderer Norgesgruppen kaffe. De siste årene har jeg vært så heldig at jobben har gitt et par kartonger kaffe til bruk på hytta. Beste sort Evergood kokmalt kaffe…

Påsken 2015

En del av «lasset» er også mat – spesielt komlemel og pinnekjøtt til de tradisjonelle skjærtorsdagskomlene.
Det er meningen, så sant det er mulig å komme inn til hytta i dagene før påske, å servere komler til overnattingsgjester. Dette gjelder de som kommer skjærtorsdag og blir til langfredag.
Det ville være svært hyggelig om vi denne gangen blir flere til bords enn i forrige omgang. Da var det 5 ungdommer i tillegg til oss.
Om noen planlegger en tur innover, så ville det være greit å få et lite hint.

Forholdene i midten av mars.

Det er kjørt scooter innover i uka (uke 11). Det er meningen å sette ned nye kvister en del plasser, men det tar fortsatt tid å få alt på plass.  Løypa er merket tvers over både Fossebekktjødnene og Leitevann. Det er het greit å gå her.
Denne uka er det hardt. Fine forhold for snøscooter, men hardt i løypene. Jeg håper det blir anledning til en tur denne uka, og vil legge inn en liten rapport om forholdene over helga

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar