14.08.2015

En god gjeng torsdag til fredag.

Hyggelige folk som tar i et tak.

Vi er et stykke ute i sesongen. Det er klart at det så langt ikke har vært like mange overnattinger som i et “normalår” - om noe slikt finnes.

Det ble anledning til en tur innover på torsdag med retur fredag. Jeg venter ikke at hyttene skal være fulle i midten av uka, men noen andre enn oss vil det nok være.

Det er nok fortsatt slik at det er fredag/lørdag og lørdag/søndag det er mest besøk. Så langt i år har det ikke vært “stinn brakke” noen gang. Godt besøk, men ikke for mange.

Nå er det mulig å bestille seng. Ikke mange, utenom småbarnsfamilier, benytter seg av denne muligheten. Denne helga er det ikke bestilt noen seng. Forrige helg var det bestillinger, men ikke alle dukket opp.

Torsdagskvelden var det en fin gjeng på hytta. Det var en far to sønner, en tysk familie og en hollandsk far med datter.

Ar med to sønner hadde vandret i heiene siden tidlig 70-tall. Han kunne fortelle historier fra skiturer fra Haukeliseter til Ådneram og fra gamle Lysebu.

Det begynner å bli lenge siden Lysebu var et ikon for STF.

Det var morsomt å se at de utenlandske gjestene fort fant tonen og satt og spilte ludo. De tyske jentene satte tydelig pris på å spille med voksne.

Omtrent som norske unger - aldeles ikke uventet.

Med en så god gjeng gikk også vannhenting, vask og rydding både kjapt og greit.

Det er ikke alle som tar frem kost og bøtte lenger, men denne dagen ble det gjort rent på de fleste rommene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar